Novice

Izšla je otroška revija Pikapolonica - Šola za šalo

Izšla je posebna izdaja otroške revije Pikapolonica - Šola za šalo, ki je primerna že za najmlajše otroke.

Vse novice

Aktualno

Vabljeni vsi, stari vsaj tri!

V predstavi Loli, Boli in svet, poln čudes spremljamo ladijsko popotovanje dveh junakov.

V Narodnem domu Maribor abonmajski cikel za otroke Kekec pripravljajo posebej za male obiskovalce gledališča. V program uvrščajo najboljše otroške predstave slovenskega gledališkega ustvarjanja za otroke in jim skozi prisrčne, kvalitetne, igrive in barvite predstave nudijo možnost vstopati v svet gledališke umetnosti že v rosnih letih. S tem marsikaterega malčka usmerijo na pot, ki vodi naprej v »veliko« gledališče.

Ustvarjalnice po predstavah
Po zaključku predstav abonmaja Kekec pa so pripravili ustvarjalnice za vse male in velike raziskovalce ter ustvarjalce, ki jih izvaja Zavod MARS Maribor. Pod vodstvom izkušene ekipe bodo otroci ustvarjali na glavno temo predstave in izdelovali zanimive izdelke. Lahko bodo rezali, šivali, lepili, zbijali, oblikovali, žagali, krojili in iz različnih odpadnih materialov ustvarjali unikatne predmete, ob tem pa se tudi naučili marsičesa novega. Predstave abonmaja Kekec bodo predvidoma ob nedeljah, ob 11. in 17. uri v Veliki dvorani Narodnega doma Maribor. Vabljeni vsi, stari vsaj tri!

delavnice_kekec_za_net.jpg

Po zaključku predstav otroci ustvarjajo na glavno temo predstave iz izdelujejo zanimive izdelke.

Ugodne cene in popust
Otroški gledališki abonma Kekec je primeren za otroke od 3. leta dalje. Cena abonmaja Kekec (šest predstav in ustvarjalnic) je 29,00 €, cena vstopnice za posamezno predstavo in ustvarjalnico pa 6,50 €. Ob nakupu abonmaja Kekec ima en spremljevalec otroka prost vstop. Dodatna ugodnost, ki jo nudijo ob nakupu abonmajev Kekec, je popust »Družina«, kjer je abonma za drugega otroka 19,00 € in abonma za tretjega otroka 9,00 € (do popusta »Družina« je upravičen vsak dodatni otrok istega gospodinjstva). Vpis v otroški gledališki abonma Kekec že poteka od 8. septembra 2017 dalje. Pohitite z vpisom abonmaja!

Otroci imajo prednost
Otroci so veseli, razigrani, radovedni, otroško neposredni, in predvsem – majhni, vsaj za polovico manjši od nas odraslih. V Narodnem domu Maribor želijo vsem, tudi najmanjšim, omogočiti nemoteno spremljanje njim namenjenih predstav. Majhen otrok pa ne more uživati v predstavi, če pred njim sedi odrasel človek, zato so prvih deset vrst namenili otrokom. Vljudno vas prosijo, da za sebe rezervirate abonma v eni od vrst od 11. naprej, če želite prisostvovati predstavi. Če želite, da bi z vašim malčkom ali malčico sedela skupaj, lahko zanj/zanjo rezervirate sedež v 10. vrsti, zase pa vzamete sedež v vrsti za njim. V primeru, da ste abonma kupili samo otroku, ga seveda lahko pospremite do njegovega sedeža. Potem lahko otroka počakate v preddverju, kjer se imate možnost v miru okrepčati s pijačo ali kavo in prebrati kakšno revijo. S temi priporočili bi v Narodnem domu Maribor radi najmlajšim obiskovalcem omogočili kar najboljšo izkušnjo pri spremljanju otroških predstav.

kopija_od_slika_1_na_noetovi_barki_ob_osmih.jpg

Prva bo na sporedu večkrat nagrajena predstava Na Noetovi barki ob osmih.

Predstave abonmaja Kekec

Ulrich Hub: Na Noetovi barki ob osmih nedelja, 12. 11. 2017, ob 11. in 17. uri
V. Korenč, R. Vidič, G. Geč: Loli, Boli in svet, poln čudes nedelja, 3.12. 2017, ob 11. in 17. uri
Otroško pustno rajanje nedelja, 11.2. 2018, ob 11. in 15. uri
Primož Suhodolčan: Živalske novice nedelja, 11.3. 2018, ob 11. in 17. uri
Astrid Lindgren: Erazem in potepuh
Desa Muck: Anica in grozovitež


abonma_kekec.JPG
V Narodnem domu Maribor si pridržujejo pravico do spremembe programa. Vse morebitne spremembe bodo objavili na njihovi spletni strani www.nd-mb.si.

 

Teme

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.