Novice

Poletna številka Pikapolonice že v prodaji!

Poletna izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

Vse novice

Splošni pogoji uporabe portala mojmalcek.si


1. Ob registraciji na portalu mojmalcek.si se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v teh splošnih pogojih uporabe in jih bo spoštoval.
2. Splošni pogoji registracije in uporabe se nanašajo na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča portal mojmalcek.si.
3. Podjetje Info press d. o. o. kot lastnik portala mojmalcek.si (v nadaljevanju mojmalcek.si) ne prevzema nikakršne odgovornosti za mnenja in stališča tretjih oseb, izražena na portalu. Uporabniki s svojimi zapisi ne izražajo mnenj uredništva ali z uredništvom povezanih fizičnih ali pravnih oseb.
4. Mojmalcek.si si prilašča pravico do urejanja, zaklepanja ali brisanja vsebin, ki jih smatra za neprimerne. Pri tem ima lahko za uporabnike več vrst sankcij: opozorilo, začasna prepoved objavljanja, trajna prepoved objavljanja in naznanitev pristojnim organom. Svoje odločitve ni dolžan pojasnjevati.
5. Mojmalcek.si prepoveduje uporabo besed in besednih zvez, tako neposrednih kot posrednih, ki žalijo ali pozivajo h kakršni koli obliki nestrpnosti. Mojmalcek.si si pridržuje pravico do blokiranja uporabniških imen, ki žalijo, pozivajo k nestrpnosti, oglašujejo ali so v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije. Uporabnik prav tako ne sme objavljati propagandnih in oglaševalskih vsebin. Uporabniku je tudi prepovedano pridobivanje, zbiranje in shranjevanje osebnih podatkov ali nadlegovanje drugih uporabnikov. Za nespoštovanje določil uporabnik nosi polno materialno, moralno, odškodninsko in kazensko odgovornost.
6. Mojmalcek.si se zavezuje, da bo spoštoval zasebnost uporabnikov in njihovih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez privolitve uporabnikov. Mojmalcek.si si pridržuje pravico, da bo podatke uporabnikov uporabljal za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik je dolžan ob prijavi navesti svoje prave podatke, ni pa dolžan javno razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Mojmalcek.si se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Osebne podatke uporabnikov bo mojmalcek.si varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
7. Uporabnik, ki uredništvu posreduje vsebine, se strinja s prenosom svojih avtorskih, tako materialnih kot nematerialnih pravic na mojmalcek.si. Ob tem portalu mojmalcek.si dovoljuje njihovo uporabo in trajno rabo za javne namene v vseh oblikah.
8. Vse vsebine in storitve, objavljene na spletni strani mojmalcek.si, so last Info press d.o.o. in so predmet avtorskih in sorodnih pravic. Njihovo reproduciranje ali uporaba v celoti ali po delih za namene tretjih oseb, je prepovedana brez vnaprejšnjega pisnega soglasja Info press d.o.o.
9. Mojmalcek.si si pridržuje pravico, da ne bo zagotavljal neprestanega servisa in dostopa do vsebin, če mu možnosti tega ne bodo dopuščale.
10. Uporabnik lahko registracijo izvede le za samega sebe. Registracija tretjih oseb brez njihovega privoljenja je prepovedana, za kar uporabnik jamči s polno odškodninsko odgovornostjo. V primeru sporov bo mojmalcek.si vse potrebne podatke posredoval organom pregona ali sodišču in sprejel potrebne ukrepe zoper kršitelja.
11. Uporabnik je sam dolžan zagotoviti primerno tehnično opremljenost za nemoteno uporabo vsebin in storitev portala mojmalcek.si. Ob tem se obvezuje, da ne bo posegal v delovanje sistema in škodoval delovnemu procesu, tako v tehničnem kot vsebinskem smisilu. Uporabnik je dolžan varovati svoje uporabniško ime in geslo. Za zlorabe, ki nastanejo zaradi zlorabe ali malomarne rabe uporabnikovega osebnega imena in gesla, je odgovoren uporabnik, ki nosi polno materialno, moralno in kazensko odgovornost.
12. Mojmalcek.si si pridržuje pravico do sprememb splošnih pogojev. O tem bo na primeren način obvestil javnost ter bo to spremembo in čistopis teh pogojev trajno dostopen na spletni strani mojmalcek.si.
13. Uporabnik, ki želi prjemati e-obvestila, v smislu varstva osebnih podatkov izrecno dovoljuje portalu, da mu po svoji presoji pošilja obvestila v zvezi s svojo dejavnostjo in povezanimi vsebinami portala.
14. Uporabnik se zaveda, da so njegove trditve in komentarji na spletni strani lahko predmet kritike in komentarjev drugih uporabnikov, zato se odpoveduje zahtevkom zoper druge uporabnike in zoper mojmalcek.si iz naslova iz naslova žalitve, nepremoženjske škode in podobno.
15. Uporabnik ob prvi registraciji na spletno stran mojmalcek.si pristopil k splošnim pogojem in se z njimi seznanil.

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.