Svitove neverjetne dogodivščine

Iztok Vrhovec

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Počitnice so in Svitova družina tudi letos kampira na enem izmed jadranskih otokov. V kamp se že stekajo Svitovi prijatelji iz prejšnjih let. Najprej je vse kot običajno, nato pa se prične nenavadno dolgo obdobje deževja. Čudno, zelo čudno... Neke deževne noči se Svit nenadoma prebudi. Čeprav dežuje, vidi zvezde, topla noč pa je kot v pričakovanju nečesa, nečesa... Svit ne more več spati, zato gre plavat. V temi zasliši iz globine tožeč zvok, nato zagleda šibko luč. Potopi se, da bi videl, kaj se skriva v globini. Svetloba prihaja iz podvodne votline, v kateri je suho, vhod vanjo pa zapira skrivnostna vodena stena... Tako se prične napeta zgodba neverjetne dogodivščine, kot nalašč za počitniško branje. Priporočam!

Založba Ved, 2015
Mehka vezava, 528 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6973-04-5
 

v košarico
Namesto: 39,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Hamlet – Prve prave, okrajšana verzija izvirnega besedila

Knjiga je še nerabljena! Zbirka Prve prave mladim bralcem ponuja skrajšane različice klasičnih svetovnih literarnih del.. Stremi k temu, da obdrži kakovostno raven izvirnih del in hkrati literaturo naredi dostopno večini bralcev, tudi tistim, ki sicer morda po njej ne bi posegli. V poglavju Po branju pojasnjujemo odstopanja od izvirnika, čas nastanka, teme in simboliko ter podajamo vprašanja v razmislek o prebranem delu, ki bodo v pomoč tako učencem kot učiteljem pri njihovem delu.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Mali detektiv in skrivnostni milijonar

Na kvizu se pojavi genij, ki pozna odgovor na vsako, še tako zapleteno vprašanje. Njegovim neverjetnim zmagam kar ni in ni videti konca. Pred začetkom kviza vsakega tekmovalca pozorno pregledajo. Kljub temu se v časopisih, na televiziji in internetu začnejo širiti govorice, da gre za goljufijo. Zato na pomoč pokličejo malega detektiva.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.