Nogomet – Mali prvaki

Emilie Beaumont

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V zbirki Mali prvaki bodo najmlajši spoznavali različne športe. Slikanica bo malčke navdušila za igranje nogometa. Velike tiskane črke.

Založba Okaši, 2015
Trda vezava, 18 strani
Mere: 17 x 15,5 cm
ISBN: 9789616929578

 

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Pismo za zobno vilo

Knjiga je še nerabljena! Poštar ima pismo za zobno vilo, toda na pismu ni naslova. Išče jo v gozdu, a tam živi le gozdna vila, ki mu svetuje, naj povpraša na travniku. Tam pa živi le cvetlična vila, ki meni, da bi moral pogledati pri vodi. Ko poštar prikolesari do vode, mu vodna vila pove, da zobna vila živi na oblaku. Ali to pomeni, da pisma ni mogoče dostaviti? Kaj pa, če je v pismu kaj pomembnega?

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Gremo na pot

Knjiga je še nerabljena! Ljubka kartonka za najmlajše. Poglej slike, ugani in povej, kaj je na njih, če pa ne ugotoviš, pa preberi.

v košarico
Namesto: 8,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Zakaj je polje jezero?

Knjiga je še nerabljena! Pravljica igralke Saše Pavček pripoveduje o rahločutni deklici, ki ji nihče ne more ustaviti sočutnih solz. Teh pa je bilo toliko, da so zalivale hišo in se zlivale v bližnji potok. Le potovka jo je lahko pomirila s svojimi pripovedkami o fantu, ki...

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Bombonček za dedija Edija

Knjiga je še nerabljena! Knjižica z barvnimi ilustracijami namenjena prvemu in drugemu bralnemu obdobju pripoveduje kaj se dogaja človeku z demenco, a ga opazuje skozi otroške oči. Zato je nadvse primerna, da z njo seznanimo otroke o tem, kaj se dogaja z njihovimi bližnjimi, kadar zbolijo za demenco. Honzek namreč ne razume, kaj se dogaja z njegovim dedijem Edijem. Juho hoče pojesti z vilicami, ko gresta v trgovino po kruh, odide domov sam...

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Meg in Mog

Knjiga je še nerabljena! Meg je čarovnica, Mog pa je njen maček. Meg skrbi zanj in za sovo, ki jo opolnoči prebudi za zajtrk. Meg se obleče, stopi Mogu na rep – po nesreči, pripravi vsem trem za zajtrk, nato pa z Mogom poletita na čarovniško srečanje... Knjiga ima zelo preproste črtne ilustracije, podložene z močnimi kontrastnimi barvami in igrivo besedilo.

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.