Mali brat

Capuder Grce Neva

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Kaj je človek brez živali? Ko bi živali ne bilo več, bi človek umrl od silne osamljenosti duha. Karkoli se zgodi živalim, kmalu zadene tudi človeka. Na svetu je vse povezano. (poglavar Seattle)

O tem nam spregovori v petnajstih zgodbah in z izvirno ilustracijo avtorica Neva Capuder Grce.

Odlomek iz zgodbe Krokodil in tekalec:
»Tako se je tudi zgodilo. Bolj počasni tekalci so se naselili ob veliki reki, kjer jim nikoli ne zmanjka hrane. Ker so se tako sijajno znašli v novem okolju, jih imenujejo krokodilji tekalci. Še danes so v najboljših odnosih s krokodili. Čistijo jih zajedavcev in jim trebijo zobe. Krokodili jim nikoli ne storijo žalega; prav nasprotno, ščitijo jih pred napadalci. Mnogi ptiči pa so se od njih nečesa naučili. Približali so se velikim živalim, kot so nosorogi, bivoli in sloni. Očistili so jih klopov ter drugih škodljivcev in se obenem pošteno najedli. Velike živali so si oddahnile in hvaležne ponudile malim tovarišem zaščito. Tako sklenjena sožitja so vsem olajšala življenje; zato jih sklepajo vedno znova, na različne načine prav do danes.«

Založba Celjska Mohorjeva družba, 2015
Trda vezava, 80 strani
Mere: 24 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-218-890-0

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.