Slovensko-kitajski slikovni slovar

Barbara Majcenovič Kline, ilustracije Ajda Erznožnik

Knjiga je nerabljena!

 

O knjigi:
Dobrodošli v čarobni svet kitajščine! Kar brez strahu; pričujoči slovar vam bo pomagal pri ustvarjanju in utrjevanju osnovnega znanja v več korakih.
Najprej vas bo popeljal skozi zanimivo pridobivanje besednega zaklada s pomočjo ilustracij, ki pripomorejo k učinkovitejšemu pomnjenju. A to še ni vse!
Pridobljene besede se boste naučili uporabiti v sobesedilu; s pomočjo kratkih vaj boste lahko naučene besede uporabili v danih situacijah.
Naslednji korak bo utrjevanje govornih spretnosti. Tako je - naši junaki vam bodo odprli vrata v čudoviti svet osnovne komunikacije, ki je v bistvu smisel znanja tujih jezikov. Skozi pogovor boste utrdili in nadgradili na novo pridobljene besede in dodali nove spretnosti. Se strinjate? Veselo na delo in obilo zabave vam želimo!

Založba Skrivnost, 2018
Trda vezava, 75 strani
Mere: 28,5 x 24 cm
ISBN: 9789617048070
 

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Slovensko-nemški slikovni slovar

Knjiga je še nerabljena! Slikovni slovar za otroke je zastavljen večstopenjsko. Na prvi stopnji se otroci učijo besed s pomočjo zelo prikupnih ilustracij. Na naslednji stopnji besede uporabijo v preprostih stavkih, na tretji, najzahtevnejši stopnji, pa vadijo branje v tujem jeziku, vstavljanje novih besed v stavke in nato še govor - prevajanje in izreko stavkov. Poglavja združujejo 17 sklopov: družina, dom, mesto, šola, pri zdravniku, na tržnici, na kmetiji, v živalskem vrtu... Na koncu sta kazalo besedišča in fonetična abeceda. Slovar lahko odlično dopolnjuje in utrjuje šolsko snov.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.