Potovanje – Kepler62 – 3. knjiga

Bjørn Sortland, Timo Parvela

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Čas je. Naj vaša dejanja prinesejo človeštvu čast.« Stari general Livingstone se poslavlja od skupine otrok, ki zapuščajo umirajočo Zemljo v raziskovanju novih možnosti življenja v vesolju.
Odpeljejo jih do orbitalne postaje, kjer jih čakajo vesoljske ladje Niňa, Pinta in Santa María. Ari skrbi za svojega bratca Jonija in sumi, da posadki niso povedali vsega glede prihajajoče misije. Kdo spi v dodatni kapsuli v ladji in zakaj se Ari zbudi sredi potovanja? Bliža se potovanje v neznano.
Bjørn Sortland in Timo Parvela sta skupaj z ilustratorjem Pasijem Pitkänenom ustvarila vznemirljiv svet, v katerem je na preizkušnji prijateljstvo v vesolju, ki ga ni na zemljevidu. Potovanje je tretja knjiga šestdelne serije.

Založba Skrivnost, 2023
Trda vezava, 160 strani
Mere: 20,0 x 13,5 cm
ISBN: 9789617048872

v košarico
Namesto: 26,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Kepler62 : Povabilo (1. knjiga)

Knjiga je nerabljena! Trinajstletni Ari skrbi za svojega bolnega brata Jonija. Skupaj začneta igrati novo težavno videoigrico, Kepler62, pri kateri še nihče ni prišel do konca. Nihče ne ve, kaj se zgodi, ko premagaš zadnjo stopnjo, niti tega, ali je Kepler62 zares samo igra. 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.