Vilko in Azaleja

Dana Todorović, ilustracije Bojana Dimitrovski

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Maček Vilko, ki smo ga spoznali že v slikanici Kako je Vilko vzljubil zimo, prvič sreča sestrično Azalejo. Ni mu všeč, saj je čisto drugačna od njega. Kar naprej je vznemirjena, preveč govori in kar naprej poskakuje. Všeč so ji rožnata barva, srčki in pentljice, obiskovalcem pa prepeva dolge pesmi. Vilko se domisli zvijače, s katero jo pošlje daleč, daleč stran. Ko Azaleja odide, ima Vilko končno čas za prijeten, miren dremež. Toda kmalu sprevidi, da mu je brez nje prazno in dolgočasno... Prijazna slikanica s čudovitimi akvarelnimi ilustracijami pripoveduje o strpnosti, o sprejemanju drugačnosti in o tem, kako popraviti lastne napake.

Založnik o knjigi:
Najmlajši bralci gotovo poznajo prikupno zgodbo o mačku Vilku (Kako je Vilko vzljubil zimo). Mladi srbski ustvarjalki sta tokrat ustvarili slikanico o prijateljstvu. Vilko se je odpravil na obisk k teti, ki je pred kratkim dobila novo muco Azalejo. Toda ta muca je bila čisto drugačna od Vilka. Odločil se je, da si jo bo privoščil. A kmalu je ugotovil, da samota ni najbolj prijetna...

Založba: Mladinska knjiga 2014
Trda vezava, 24 strani
Mere: 20 x 20 cm
ISBN / EAN: 9789610132943
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sonce in sončice

Knjiga je še nerabljena! V zbirki Čebelica je ponovno izšla slikanica s sedmimi pesmimi, ki jih je za otroke ustvaril eden najbolj priljubljenih in cenjenih slovenskih pesnikov - Tone Pavček. Izbrane pesmi so prave sončice – optimistične so, sončne, igrive, žuboreče, vesele in duhovite, takšne kot je s soncem obsijano poletno jutro. Sejejo dobro voljo in vero, da je svet lep in zanimiv

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,50 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.