Jaz pa znam risati – 8 knjig v 1, risarski priročnik

Damien Toll

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Kako ustvariš več kot 80 risb. Risanje je zabaven konjiček za otroke in odrasle. S to knjigo se otrok nauči ustvarjati čudovite slike, tako da jih riše postopoma. V njej bo našel podatke o pripomočkih, ki jih potrebuje, navodila s slikami in slikarske nasvete. Knjiga ga bo vodila korak za korakom, tako da bo kmalu risal hišne ljubljenčke,morske in divje živali, ljudi, avtomobile, risane junake bolje kot kadar koli. Z osmimi knjigami v eni je to najboljši risarski vodnik.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Nekateri ljudje menijo, da »ne znajo« risati, ker niso nadarjeni, a v resnici se je risanja treba učiti in ga vaditi, da postanemo vsaj povprečni risarji. Ta knjiga vam omogoča, da se vi sami naučite nekaj risarske veščine ali da tega naučite svojega otroka. Risarski vodnik vas vodi pri risanju korak za korakom, od prvih potez na osnovni mreži kvadratov do bolj zapletenih risb, recimo, ljudi med opravljanjem poklica. Sestavljena je iz osmih knjig, v katerih so zbrani predlogi za risbe s podobno tematiko: Hišni ljubljenčki, Morske živali, Divje živali, Živali na kmetiji, Poklici, Risani junaki in Žuželke.

Založba MK, 2011
Trda vezava, 192 strani
Mere: 26 x 29 cm
ISBN: 9789610114420

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2017 in 2018.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2017 in 2018.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.