Nasmej me - Zgodba, polna poljubčkov, objemov in hihitave zabave

Melanie Joyce, ilustracije: Gabi Murphy

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Nič ni lepšega od nasmeškov in smeha in za nekega malega slončka jih nikoli ne zmanjka. Uživaj v tej zabavni in prikupni zgodbici, ki bo morda narisala nasmeh tudi na tvoj obraz.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Mali slonček in veliki slon – slikanica ne definira, ali je mama ali oče - se imata skupaj lepo. Njuni dnevi so polni nežnosti, ljubezni, igre, plesa in smeha. Iz strani na stran jima sledimo v igri na osončeni gozdni jasi, se z njima skrivamo na obrežju jezerca, se nasmejimo plesu pod drevesi, prisluhnemo pravljici, ki jo pripoveduje veliki slon, se pridružimo zabavi z malimi prijatelji... Slikanica je pravi učbenik, kako otroku pokazati ljubezen in veselje, kako narediti dan lep. Predlaga vrsto aktivnosti in spomni na nežne besede, s katerimi ustvarjamo srečno občutje. Slikanico odlično dopolnjujejo mehko zaobljene, barvite in optimistične ilustracije.

Založba Učila International, 2017
Trda vezava, 24 strani
Mere: 25,5 x 25,5 cm
ISBN: 978-961-00-3181-9
 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.