Bela Masajka

Corinne Hofmann

Knjiga je rabljena, a odlično ohranjena.

O knjigi:

"To je zgodba o štirih letih, ki sem jih preživela v divjini Kenije. Takrat sem sledila veliki ljubezni svojega življenja in spoznala nebesa in pekel. To je bil moj največji boj za preživetje!"

Corinne Hofmann je pri sedemindvajsetih letih s fantom obiskala Kenijo. Na enem izmed lokalnih trajektov je uzrla masajskega bojevnika in se vanj v hipu zaljubila. Odpovedala se je vsemu, kar je dotlej sestavljalo njeno življenje: dolgoletnemu fantu, domačim in uspešni trgovini, ki jo je imela v rojstni Švici. Sklenila je premostiti prepad med dvema popolnoma različnima svetovoma in se podala na pot, polno samoodrekanj in prilagajanj.

Založba Učila International, 2006
Mehka vezava, 379 strani
Mere: 20 x 13 cm
ISBN: 961-233-995-3
Cena: 10,90 €

Cena sedaj: Ni podatka €

v košarico
Namesto: 10,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.