Feniksov proces : kako se po težkih časih znova

Elizabeth Lesser

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
V času sprememb, vsakodnevnega stresa in celo kadar se spopadamo z na videz nepremagljivimi težavami, nam življenje ponuja izbiro: lahko se obrnemo stran od spremembe ali pa jo sprejmemo; lahko se zlomimo ali pa odpremo in preobrazimo. V več kot petindvajsetih letih, odkar je Elizabeth Lesser soustanovila Inštitut Omega – danes največje središče na svetu za duhovni umik in osebno rast – je bila osebno priča načinom, kako ljudje prevetrimo spremembo in doživimo osebno preobrazbo.

Tudi sama je imela težave pri feniksovem procesu, kot ga imenuje sama – pri procesu, v katerem si dovolimo odpreti se z namenom, da bi se kakor feniks dvignili iz pepela preteklih napak in trpljenja. S tem ko z nami deli svoje stiske, nam pomaga, da se ne počutimo osamljeni v lastnih bitkah in da smo bolj optimistični glede možnosti preobrazbe. V čudovitem zlitju ganljivih zgodb, humornih uvidov, praktičnih nasvetov in osebnih spominov nam ponuja orodja, ki nam pomagajo sprejeti odločitev v težkih časih: Ali se bomo zlomili in dovolili, da nas okoliščine premagajo? Ali pa se bomo odprli in preobrazili?

Elizabeth v knjigi z nami deli zgodbe običajnih ljudi, ki so se dvignili iz pepela bolezni, ločitve, izgube službe ali smrti ljubljene osebe – še močnejši, še bolj modri in še bolj v stiku s svojim poslanstvom in strastjo. Pri tem se navezuje na največje svetovne duhovne in psihološke učitelje in tradicije – od budistične meditacije, sufijskega plesa, krščanske molitve do sodobne psihoterapije – z namenom, da bi nas podprla, medtem ko se tudi sami učimo odpreti in zacveteti v osebo, kakršna smo namenjeni postati.

V tej nadvse praktični knjigi nas Elizabeth opolnomoči z orodji, ki nas bodo podpirala na potovanju proti bolj jasnemu občutku poslanstva in novi strasti do življenja.

Knjižna uspešnica Feniksov proces ni samo dokaz notranjega bogastva in potenciala vsakogar izmed nas, temveč zaupanja vreden vodnik do zdravljenja in osebne rasti. Pokaže nam, kako se upiramo in kako predamo, kako obtičimo in kako rastemo in kako nesrečo spremenimo v uvid, žalovanje pa v radost. Pomaga nam odkriti, da se v nas vedno skrivajo neustrašno srce, jasen um in sijoča duša.

Založba Primus, 2020
Mehka vezava, 382 strani
Mere: 16,5 x 23,5 cm
ISBN: 9789617090475

v košarico
Namesto: 28,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.