Zlati par

Greeer Hendricks, Sarah Pekkanen

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Če Avery Chambers oceni, da osebe po desetih seansah ne bo mogla spraviti v red, je ne sprejme za svojega klienta. Njeni rezultati so fenomenalni – ljudem pomaga premagati vse vrste težav, sama pa praktično absorbira praznino, ki jo včasih čuti od moževe smrti.

Marissa in Mathew Bishop sta na videz zlati par – dokler Marissa ne prevara moža. Nato želi stvari popraviti, ker Matthewa ljubi in ker imata osemletnega sina. Ko ji prijatelj posreduje članek o Avery, Marissa izkoristi priložnost in se odloči za to nekonvencionalno terapevtko, ki je zaradi kontroverznih metod izgubila licenco. Ko Bishopova prestopita prag Averyjine pisarne in Marissa razkrije svojo nezvestobo, se vsi trije podajo na pot konfliktov. Največje skrivnosti v sobi so namreč še vedno skrite in v nevarnosti ni več samo zakon.

Založba Hiša knjig, KMŠ, 2023
Trda vezava, 444 strani
Mere: 13,5 x 20,0 cm
ISBN: 9789617185287

v košarico
Namesto: 36,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.