Uporaba čebeljih izdelkov pri zdravljenju

Simona Fekonja

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Vse več raziskav na področju medicine in drugih naravoslovnih znanosti se ukvarja s posameznimi čebeljimi pridelki in na novo odkriva in potrjuje njihove pozitivne učinke pri zdravljenju in preprečevanju bolezni. Namen pričujočega dela je raziskati, kakšno vlogo ima apiterapija oziroma zdravljenje s čebeljimi pridelki med slovenskimi čebelarji.
Pri tem se je avtorica osredotočila na njihove dosedanje izkušnje z uporabo čebeljih pridelkov in na njihova stališča glede umestitve apiterapije med ostale oblike zdravkjenja. V empirični raziskavi, v kateri je sodelovalo 90 čebelarjev iz vse Slovenije, je avtorica prišla do spoznanja, da se slovenski čebelarji ponašajo z obsežnim znanjem in izkušnjami s področja preventivne in terapevtske uporabe čebeljih pridelkov. Z njimi lahko veliko pripomorejo pri usmerjanju prihodnjih raziskav na področju uporabe apiterapije tudi v uradni medicini.

Založba Kulturni center Maribor, 2022
Mehka vezava, 98 strani
Mere: 15,5 x 23,0 cm
ISBN: 9789617150902

v košarico
Namesto: 29,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 8,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.