Ti si ta zemlja

Tina Tomc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Pesmi s. Agnes (Tine Tomc) valovijo in se nagnejo zdaj k trdnosti upanja in vere, ki je dar milosti hrepenečemu srcu, ki išče in hodi skozi temine in ga ne zaustavi nabiranje rož in ne strah pred zvermi, zdaj k nemoči, ki pa vendar ne obupa, saj je življenje On; zdaj k dvomu, ki kljuje, upogiba, pa vendar ne zlomi, saj je luč On.

Pesmi valovijo naprej, od zavesti zlomljenosti, grešnosti do zavesti vzvišenega dostojanstva; od drznosti prošnje do soočenja s preveliko težo križa; od notranje praznine do prenapolnjenosti po dotiku Najvišjega; od žalosti do radosti; od hrepenenja do prepustitve. Valovijo tudi z valovanjem liturgičnega leta, vse amplitude valovanja pa so zajete Vanj, ki je avtor skrivnosti vsega bivajočega. Tiha pot, ki nas na vsakem koraku spominja na učlovečenega Sina, na njegovo kénosis za naše odrešenje, je Marija – mati.

Založba Celjska Mohorjev družba, 2023
Mehka vezava, 108 strani
Mere: 13,0 x 21,0 cm
ISBN: 9789612786472

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.