Kaj nas dela človeške? Umetna inteligenca odgovarja na najpomembnejša vprašanja v življenju

Iain S. Thomas, GPT-3, Jasmine Wang

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:

Kaj nas dela človeške je neustrašen, drzen eksperiment, je sodobno raziskovanje duhovnosti, ki vas bo navdihnilo in ganilo; v vas bo prebudilo novo razumevanje, kaj nas, ljudi, dela ljudi.

  • Zakaj smo tukaj?
  • Kaj pomeni ljubiti?
  • Kako premagati trpljenje?
  • Ali je resnično mogoče biti srečen?


Že tisočletja se zatekamo k vedno istim priljubljenim besedilom in z njihovo pomočjo iščemo odgovore na univerzalna vprašanja – od Svetega pisma in Dao de jinga, prek Rumijevega in Sapfinega pesništva do besed sodobnih mistikov.
Kako pa bi se vam zdelo, če bi lahko vse priljubljene knjige od prve do zadnje strani, vso modrost, zbrano v njih, posredovali najnaprednejši umetni inteligenci na svetu, in bi vam potem podala odgovore?

Pesnik Iain S. Thomas, avtor mednarodnih knjižnih uspešnic, in Jasmine Wang, raziskovalka ter inovatorka, sta ustvarila knjigo Kaj nas dela človeške tako, da sta najprej posredovala bogastvo najljubših spisov človeštva najnaprednejši umetni inteligenci na svetu, imenovani GPT-3, potem pa sta ji zastavila naša najbolj pereča vprašanja o življenju. Nastali so pogovori, zdaj zajeti v tej knjigi.

Založba Primus, 2023
Mehka vezava, 234 strani
Mere: 22,0 x 14,0 cm
ISBN: 9789617184457

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.