Lindberghova varuška

Mariah Fredericks

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Ko leta 1932 iz družinske hiše v New Jerseyju ugrabijo dvajsetmesečnega sina slavnega letalca Charlesa Lindbergha, novica v hipu preplavi naslovnice časopisov. Otrokovemu očetu, ki je pritegnil mednarodno medijsko pozornost s svojim poletom preko Atlantika, stoji ob strani bogata, ljubka soproga Anne Morrow Lindbergh. Toda v njihovem gospodinjstvu je še nekdo – Betty Gow, prej neznana mlada ženska, ki jo sedaj ves svet pozna kot Lindberghovo varuško.

Škotski priseljenki Betty, ki razvozlava pravila svoje nove domovine in tamkajšnje elite, se zdi polkovnik Lindbergh nekoliko ekscentričen in samosvoj, gospa Lindbergh je prijazna, a nemirna, njun sin Charlie pa je preprosto – ljubljenec. Daleč od doma in v pretresena zaradi spodletelega ljubezenskega razmerja, Betty najde tolažbo v skrbi za otroka in se ogreje za pozornost čednega mornarja Henrika.

Po nenadnem Charliejevem izginotju postane Betty v očeh medijev in javnosti glavna osumljenka, zato se mora spopasti z raziskovanjem resnice, da bi si povrnila ugled in samozaupanje ter da bi našla pravico za ljubljenega varovanca.

Založba Meander, 2023
Trda vezava, 330 strani
Mere: 14,5 x 21,5 cm
ISBN: 9789617170634

v košarico
Namesto: 32,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.