Joga za ženske - po metodi iyengar

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Urška Božič Križaj je, kot pravi, čisto navadna ženska. Tudi njo je življenje premetavalo in oporo je odkrila v jogi. Šolala se je pri B. K. S. Iyengarju, enem največjih jogijskih učiteljev, in njegovih učencih, svoje znanje pa nenehno izpopolnjuje. Joga za ženske po metodi iyengar je prilagojena spreminjajočim se potrebam žensk med mesečnim ciklom in v življenju nasploh.

Priročnik vam ponuja:
-  spoznavanje z jogo in metodo iyengar
-  natančen opis položajev, od osnovnih do naprednejših, in njihovih koristi
- napotke za prilagojene različice, saj je vselej treba prisluhniti telesu
- zaporedja položajev za dobro počutje, energijo, telesno moč, uravnan mesečni cikel, blaženje PMS, nosečnost, poporodno obdobje
-  nežno spodbudo za premagovanje tesnobe, odvisnosti, žalosti
- vadbo nadzora diha (pranajama) za še bogatejše izkušanje joge.

Skozi osebno izkušnjo in preizkušnje nam priznana slovenska učiteljica joge za odrasle in otroke razkrije svojo zgodbo o strasteh, pasteh, raziskovanjih in luči na koncu predora. Daruje nam orodja za zdravje telesa, duše in uma ter nas vabi, da se ji na poti joge pridružimo.

Založba MK, 2018
Mehka vezava , 208 strani
20 x 24 cm
 

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.