Družina ostane - Njihove skrivnosti nočejo ostati skrite

Lisa Jewell

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Nekega jutra pokličejo glavnega policijskega inšpektorja Samuela Owusuja na obrežje Temze, ki je prizorišče grozljivega odkritja. Owusu pošlje dokaze na analizo in izve, da so kosti povezane s starim primerom izpred tridesetih let, pri katerem so na kuhinjskih tleh chelseajske vile našli tri mrtve ljudi.

Rachel Rimmer prav tako dobi šokantno novico – njenega moža Michaela so našli mrtvega v kleti njegove hiše v Franciji. Vse kaže na vlomilca in francoski policisti prosijo, naj čim prej pride odgovorit na vprašanja o Michaelu in njegovi preteklosti, na katera raje ne bi odgovarjala.

Lucy Lamb se po tem, ko je pred tridesetimi leti po grozljivi tragediji zbežala iz Londona, vrne domov. Z otrokoma se ustali in že skoraj kupi svojo prvo hišo, ko se njen brat odpravi iskat fanta iz njune skupne preteklosti, saj spomini nanj mečejo senco na njuno sedanjost. Medtem ko bodo vsi tekmovali v iskanju rešitev zamotanih ugank, bodo spoznali, da so povezani bolj, kot so se zavedali.

Založba Primus, 2023
Mehka vezava, 423 strani
Mere: 22,0 x 14,0 cm
ISBN: 9789617184525
 

v košarico
Namesto: 29,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.