Naš človek v kafani

Jure Godler

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Najbolj napet Godlerjev roman! S kom bo agent Filip Novak tokrat reševal svet? Kdo bo nadomestil Spencerja S. Spencerja, ki je v tretji zgodbi strmoglavil čez doverski klif?
Potem ko sta v prvencu Casino Banale rešila Slovenijo pred mafijskimi lovkami, v Vohunu, ki me je okužil svet pred smrtonosnim biokemičnim orožjem in v Doktorju Nobodyju preprečila jedrsko katastrofo, nas bo

Naš človek iz kafane popeljal v središče napetosti med svetovnimi velesilami na robu tretje svetovne vojne. Dve svetovni velesili na robu vojne. Ena ženska z močjo, da to prepreči.

Britanska premierka Vivien Fraser je mislila, da jo čaka le naporen dan, vse dokler v roke teroristov, ki so izkoristili svetovno politično krizo, ni prišla britanska jedrska podmornica HMS Churchill. Takrat se je njen naporni dan spremenil v golo preživetje.

Roman, poln intrig in prevar v najvišjih državnih strukturah, ki ga boste brali hitreje, kot lahko obračate strani.

Založba Primus, 2023
Mehka vezava, 321 strani
Mere: 22,0 x 14,0 cm
ISBN: 9789617184594
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.