Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice

Čista narava, zdravje, pristnost in lepota - nova linija Beautanicals

Oriflame prihaja iz Švedske, dežele, kjer naravno spoštujejo in cenijo njene moči. Ta odnos je močno vplival na njihovo filozofijo snovanja preprostih, učinkovitih in okolju prijaznih izdelkov, ki so ustvarjeni na podlagi skrbno izbranih naravnih lepotnih izvlečkov.

Nova linija Beautanicals je izdelana iz naravnih učinkovin in s pomočjo odgovorne formule z minerali in botaničnimi izvlečki, ki ponujajo pristne lepotne rešitve. Ker pri Oriflamu verjamejo, da je pristnost pomembna sestavina vsega, kar je resnično lepo!

img_4.jpg

Zdravo je lepo.
Zdravo življenje, ki je podlaga zdravju, je tesno povezano z našim videzom. Zato je pomembno, da izdelke, ki jih uporabljate na telesu, izbirate na enako skrbno kot izdelke, ki jih vnesete v telo. Najbolj koristni so izdelki z naravnimi, čistimi in enostavnimi sestavinami, ki vsebujejo vitamine in minerale - in to v čim večji meri.

139558541_mala.jpg
Naravne sestavine so pomembne.
Izdelki z naravnimi, rastlinskimi ali zeliščnimi sestavinami so že nekaj let v trendu – ker so čistejše in varnejše. Nova linija Beautanicals se lahko pohvali, da ima vsaj 95 odstotkov sestavin naravnega izvora, pri tem pa so izdelki tudi enako učinkoviti - če ne celo bolj - kot izdelki brez naravnih sestavin.
Formule so bile razvite s posebno mešanico osmih esencialnih mineralov, za katere so črpali navdih iz čistih skandinavskih voda, dodali pa so jim tudi naravni izvleček kovačnika. Koristi mineralov in naravnega izvlečka kovačnika ne bi mogle biti bolj očitne – bistvene so za zdrav razvoj in delovanje vaše kože in las.

_13635315.jpg
Bogati z antioksidanti varujejo in ohranjajo zdravje kože in las – tako da so navlaženi in poživljeni. Na podlagi bogate dediščine švedske farmacije so izdelali preproste in premišljene formule, ki ne vsebujejo parabenov in silikonov. Prav tako so uporabili samo postopke, ki skrbno sproščajo in ohranjajo najboljše naravne koristi vsake surovine.

13599070_mala.jpg

Hočemo ravnati dogovorno!
Vsi smo se zelo začeli zavedati svojega ogljičnega odtisa in vpliva na okolje. Če je tudi za vas izbira izdelkov, ki ne onesnažujejo okolja, način življenja, je nova linija kot ustvarjena za vas, saj je embalaža ustvarjena iz recikliranih materialov, formule so biološko razgradljive, vse sestavine pa so pridobljena etično, kar potrjuje znamka, registrirana pri Vegan Society ™. Oriflame si prizadeva za trajnostne rešitve pri vsem, kar počne – za prihodnje generacije. Liniji so posvetili posebno spletno strani, ki si jo lahko ogledate na tej povezavi.

13635309_1106x1920.jpg13635312_987x1920.jpg
 

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.