Novice

Izšla je posebna izdaja Nosečnost 2018!

V posebni izdaji Nosečnost je vrsta zanimivih člankov o tednih pričakovanja, zdravju in počutju nosečnice.

Vse novice

Aktualno

« nazaj

Dobrodelni pohod 10.000 korakov zate in zame

25. september 2017

Kljub slabemu  vremenu se je na 2. tradicionalnem dobrodelnem pohodu po Ljubljani v parku Tivoli zbralo okoli 200 udeležencev. Helena Krempl Kumer, področni vodja podjetja Amway je direktorici Inštituta za avtizem in sorodne motnje, doc. dr. Marti Macedoni-Lukšič predala ček v vrednosti 3.400 evrov.

Direktorica Inštituta je izrazila hvaležnost podjetju Amway za donacijo in poudarila, da je izredno ponosna, da je bil ravno njihov Inštitut za avtizem in sorodne motnje letos izbran za donacijo, saj jim bodo zbrana sredstva omogočila nadaljevanje izvajanja terapij in obravnav avtističnih otrok v Sloveniji. Dobrodelni pohod 10.000 korakov zate in zame je del svetovne kampanje za otroke Eden za Enega, preko katere se podružnice, zaposleni in distributerji povsod po svetu vključujejo v lokalne projekte, ki pomagajo otrokom živeti bolje. Namen letošnjega dobrodelnega pohoda je bil pomagati Inštitutu za avtizem in sorodne motnje za financiranje in uspešno dokončanje projekta Več zdravja za otroke in mladostnike z avtizmom in njihove družine - Zora.

Projekt Zora pomeni zelo velik napredek v smislu celostne obravnave otrok z avtizmom in njihovih družin - zagotavljanja terapevtskih obravnav, podpore družinam in izobraževanja strokovnjakov ter staršev. V okviru projekta je bilo izvedenih 4782 terapevtskih obravnav za 260 otrok z avtizmom, 69 otrok je bilo vključenih v Center za kratkotrajno bivanje v Mariboru, izobraženih je bilo 81 strokovnjakov in 130 staršev.

 

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
 • 09.06.18@18:55:47
  Neverjetno, vendar resnično

  Zaslužite od posojila od 5.000 do 10.000.000 € s tem gospodom Ivan Tomaslavić, ki mi je odobril posojilo v višini 10.000 € v manj kot 72 urah po tem, ko je sledil vsem korakom k pismu, mu lahko Bog narediti stokrat. Resna ponudba in zelo zanesljiva z večjo varnostjo. Če vas zanima, kontaktirajte to gospo.
  E-pošta: posojila386@gmail.com
  Viber: +22995608568
  whatsapp: +22995608568
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.