Moja neverjetno bleščeča torbica z nalepkami

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Neverjetno bleščeče se strani, polne nalog, nalepk in pobarvank.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ta zvezek zabavnih nalog se imenuje »torbica« zaradi oblike, ki omogoča, da jo otrok nosi kot torbico. V njem je 20 barvnih strani z zabavnimi nalogami, kot so iskanje poti po labirintu, barvanje, lepljenje nalepk, preprosto računanje, primerjanje, dopolnjevanje, povezovanje enakih predmetov, iskanje razlik in podobno. Naloge so primerne za otroke približno od četrtega leta dalje, zaradi izredno prikupnih ilustracij pa tudi za starejše deklice. Na koncu je 8 listov glamuroznih nalepk z bleščicami, biserčki, drobnimi cvetovi, slaščicami, kronicami... Namenjene so dopolnjevanju nalog, ker pa jih je več, kot jih je potrebno, lahko otrok z njimi poljubno okrasi vso »torbico«.

Založba MK, 2015
Mehka vezava, 40 strani
Mere: 22 x 28 cm
ISBN: 9789610138549

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Nenavadno potovanje male Ane

Knjiga je še nerabljena! Nenavadno potovanje male Ane je zgodba o izgubi, odraščanju, iskanju prave poti in ciklu življenja. Susan Smith Nash iskanje svoje junakinje rahločutno preplete s prepričanji ameriških Indijancev - mali Ani na poti odraščanja s svojo modrostjo pomagajo medved, puma in orel - , izgubo matere pa harmonično uravnoteži s sinkom, novim členom v verigi življenja, ki jo pričaka pred domačo hišo.

v košarico
Namesto: 18,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,50 €

Želja slavne pevke – Srečne zvezde

Knjiga je še nerabljena! Slavna pevka Jasna Dan naj bi nastopila na festivalu v Kasijinem kraju, a njena spremljevalna pevca sta zbolela! Jasna si želi, da bi vseeno lahko nastopila ali ji bo uspelo...

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.