Moj dedek

Marta Altés

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Ganljiva zgodbica o starajočem se dedku, njegovem vnuku in njunem velikem prijateljstvu…

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Dedek je v tej slikanici prijazen star medved, sivorjav, že skoraj prosojen. Vnuček pa je žareče rdeč medvedek, poln življenja in veselja. Svojega dedka ima zelo rad, čeprav dedek marsikaj pozabi, včasih se kar izgubi, zgodi pa se celo, da vnučka pozabi... Kljub temu pa jima je skupaj lepo. Dedek se zna imenitno igrati, rad pogleda, kar mu pokaže vnuček, pa tudi on vnučku pokaže kaj lepega. Likovno izjemno estetska slikanica govori o ljubezni in tovarištvu med dedkom in vnučkom, o demenci in o sprejemanju bolezni. Otrokom obzirno razloži (zanje strašljiv) pojav starostne demence in jih opogumlja k nadaljevanju druženja, saj dementnega dedka nimamo nič manj radi. Marta Altés, založba MK.

Založba Mladinska knjiga, 2016
Trda vezava, 16 strani
Mere: 20,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-01-41037
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.