Nekaj nevidnega

Siobhán Parkinson

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Preprosta pripoved z izdelanimi karakterji je lahkotno berljiva, vendar ostane še dolgo v spominu. Pod površino s skoraj nevidnimi nitmi odpira številna vprašanja in tke nanje odgovore: kakšno je po rojstvu sestrice pravzaprav Jakovo mesto v »novi« družini, saj svojega biološkega očeta ni nikoli poznal, glede očima pa se kljub njegovi prijaznosti ne more odločiti, ali bi ga v svojem srcu sprejel kot »pravega« očeta; bo njegovo mesto v družini še vedno ostalo enako, če bo edini imel drugačen priimek po materini poroki z očimom; ima dovolj rad svojo novo sestrico; do kod segajo meje njegovega lastnega poguma; kako naj se pravzaprav pogovarja z dekleti; kako naj se sprijazni s tragedijo, ki žal postane tudi del njegovega življenja… Večina njegovih dvomov pravzaprav izvira iz nezaupanja vase. Parkinsonova mojstrsko na preprost način izrazi vso paleto zapletenih čustev in občutij.

Založba Miš, 2007
Trda vezava, 175 strani
Mere: 20,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-6630-33-7
 

 

v košarico
Namesto: 21,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Mucine pravljice in pesmice o živalih, CD za otroke

Prikupne zgodbe Janeza Bitenca o mucah ter pesmice o živalih, ki jih imajo otroci najrajši.

v košarico
Cena: 6,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.