Zaznamovana, 1. izdaja iz leta 1992

Nedeljka Pirjevec

O knjigi:
Anja je drugačna in nenavadna ženska, ki se nikakor ne more znajti v povojnem obdobju. V prvem zakonu je nezadovoljna. Njen prvi mož, Jani, od nje pričakuje pokornost in gospodinjske usluge. Ko pa se povrhu tega izkaže še za nesposobnega, ko nastopijo zdravstvene težave zaradi zunajmaternične nosečnosti, se njun zakon konča. Po propadlem prvem zakonu Anja poteši svoje hrepenenje po ljubezni in človeški bližini in najde pravo ljubezen pri novem možu, Andrejcu, ki pa trpi za neozdravljivo boleznijo.
Zaznamovana je osrednji roman slovenske pisateljice Nedeljke Pirjevec, ki je prvič izšel leta 1992 pri založbi Obzorja. Gre za precej avtobiografski roman (čeprav je le-ta umetniško predelan, nekatere resnične osebe pa so preimenovane), v katerem se prepletata umiranje avtoričinega moža, literarnega teoretika Dušana Pirjevca, in avtoričina življenjska zgodba.

Založba Obzorja Maribor, 1992
Mehka vezava, 106 strani
Mere: 11 x 18,5 cm
ISBN: 978-9637706427

 

v košarico
Namesto: 10,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Za varnost otroka - Kids eye 15

Majhen opozorilnik je naprava, ki pokaže, če se otrok preveč oddalji. S pritiskom na gumb vas lahko pokliče tudi otrok, če vas ne vidi več. Koristno na letališčih, na potovanju, na prireditvah, v nakupovalnih centrih... povsod, kjer je veliko ljudi.

 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.