Najmogočnejši vladarji

Christa Pöppelmann

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zgodbe o desetih najmogočnejših vladarjih v zgodovini pripovedujejo o njihovem zanimivem življenju, pa tudi o velikih imperijih, ki so jih ustvarili.
Ali veš, kdo je s svojimi hordami konjenikov vlival ljudem strah in trepet? Se ti kaj dozdeva, katero prepoved je kršil Cezar, da se je povzpel na oblast? Ali lahko uganeš, kakšno zvezo ima osvajanje Azije z vozlom?
- Življenjepisi z najpomembnejšimi podatki
- Številne slike
- Kvizi o vsakem vladarju
- Slovarček

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zelo privlačna knjiga otroke vabi na razburljivo zgodovinsko potovanje po svetovnih imperijih, na katerem spoznajo deset najmogočnejših vladarjev v zgodovini: od Aleksandra Velikega do Sulejmana Veličastnega, od Džingiskana do kitajskega cesarja Kangsija, od Petra Velikega do Napoleona. Pripoveduje o njihovem otroštvu in kako so si utrli pot na oblast, o njihovih osvajanjih in posebnih dosežkih. Besedila so kratka, dopolnjena z mnogo vizualnega gradiva, popestrena z drobnimi zanimivostmi in z okvirčki, ki pregledno povzemajo zgodovinske podatke. Vmes so tudi zabavni kvizi, ki otrokom pomagajo utrditi novo znanje in besedišče. Christa Pöppelmann, Tehniška založba Slovenija.

Založba Tehniška založba Slovenije, 2016
Trda vezava, 64 strani
Mere: 28,5 x22 cm
ISBN: 978-961-251-414-3

v košarico
Namesto: 17,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.