Kraljevi morilec

Robin Hobb

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Kraljevi morilec je druga knjiga iz trilogije o dinastiji Videc. Kraljestvo Šestih vojvodin je pred usodnimi dogodki. Bosta dvorni norec in kraljevi pankrt uspela spremeniti prihodnost?

Fitz-Plemeniti Videc s težavo okreva v Gorskem kraljestvu. Ko v prividu vidi popolno upostošenje Muljnega zaliva, se vrne na Jelenji grad.
Na dvoru je vse narobe. Postarani kralj boleha za skrivnostno boleznijo in izgublja oblast. Prestolonaslednik princ Iskreni ždi v svojem stolpu in z veščinjenjem odganja sovražnikove ladje.
Ker njegovo kraljestvo izčrpava vojna in ji ni videti konca, gre iskat pomoč mitoloških Prabitij. Medtem princ Kraljevi in dvorni norec vsak po svoje vlečeta niti usode.Princ spletkari, krepi svoj vpliv in spodjeda enotnost kraljestva. Norec je prepričan, da je bil poslan v Jelenje spreminjat prihodnost.
Fitza-Plemenitega čakajo težke preizkušnje, njegov edini pravi zaveznik pa je volk Nočnjak.


Založba Gnostica, 2009
Mehka vezava, 770 strani
Mere: 20 x 13 cm
ISBN: 978-961-229-104-4

 

v košarico
Namesto: 37,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.