Bonisimo

 

Bojan Bizjak

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Bonisimo je umetnik, ki se je rodil v Istri in ga je življenje zasidralo v Ljubljani. Nekaj časa je bil tudi mornar, največ časa pa je posvečal kitari in pisanju pesmi. Vsekakor je glavni lik izpovedni poskus odstiranja vzgibov za pesmi in glasbo. Veliko je dogajalnega materiala, ki ga prispeva tudi junakov rezervni lik, krt, s katerim se v eni sami noči soočita z revizijo življenja. Bonisimo ima težave in je na neki način ubežnik globoko vase, pred svetom, ki ga bega. Spominske zgodbe so sočne, polne liričnega vzdušja. Jezikovne lege so prilagojene situacijam v zgodbovnem tkivu. Roman je razgrnitev nekega življenja, ki ni običajno in ima lirično vibracijo.
 
Založba Primus, 2022
Mehka vezava, 252 strani
Mere: 14,0 x 22,0 cm
ISBN: 9789617129458

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.