Novice

Zimska številka Pikapolonice že v prodaji!

Zimska izdaja revija za otroke Pikapolonica je na voljo v marketih Mercator, Tuš, Jager in Leclerc.

 

Vse novice
« nazaj

Moj prvi abonma v Cankarjevem domu

20. junij 2016


Izbrati abonma v Cankarjevem domu je več kot dobra odločitev. Program Cankarjevega doma je kakovosten, pester in raznolik ter zajema vse kulturno-umetniške zvrsti, ki jih ponuja vsem generacijam. Tudi mladim, mlajšim in najmlajšim.


Izbrati abonma Cankarjevega doma za otroke ali mlade Moj prvi, D best in Ta hud je najboljša odločitev, saj vsak od njih ponuja premišljen izbor generacijsko primernih predstav in drugih dogodkov – gledaliških, lutkovnih, literarno-glasbenih in plesnih predstav, glasbenih performansov, otroških oper, vodenih ogledov razstav, komično-domišljijskih pustolovščin in dramskih koprodukcij. Vsak vključuje šest najboljših aktualnih uprizoritev in velikih uspešnic prejšnjih sezon. Vsak združuje šest raznovrstnih produkcij za otroke in mladino ter jih popelje na zanimiva kulturna popotovanja, polna gledaliških, glasbenih, plesnih, literarnih ali lutkovnih doživetij. Vsak abonent prejme še darilo. 

Moj prvi abonma
Moj prvi abonma je namenjen najmlajšim od 5. do 10. leta starosti in združuje šest raznovrstnih produkcij za otroke in jih popelje na zanimiva kulturna popotovanja, polna gledaliških, glasbenih, plesnih, literarnih ter lutkovnih doživetij. V abonma so premišljeno izbrane najboljše aktualne otroške uprizoritve in velike uspešnice prejšnjih sezon. Raznolik nabor uprizoritev različnih kulturnih ustanov sestavljajo: komično-domišljijska pustolovščina za otroke po predlogi Jonathana Swifta Guliverjeva potovanja, otroška opera Nežni velikan, literarno-glasbena predstava Svet je kot ringaraja, gledališka predstava Pekarna Mišmaš Svetlane Makarovič, lutkovna predstava Mali modri in mali rumeni Lea Lionnija in glasbena predstava S tolkali in pesmijo okoli sveta.
Moj prvi abonma ponuja kakovosten program, ob katerem bodo najmlajši obiskovalci gotovo uživali, se česa naučili, širili svoja obzorja in se kratkočasili. Za vsaj nekaj ur bo Cankarjev dom postal otroku prijeten drugi dom. Podrobneje o abonmaju pa TUKAJ 

D best abonma
Odraščajočim iz višjih razredov osnovne šole je namenjen D best abonma. Uprizoritve tega abonmaja so kar najbolj raznovrstne; šest predstav iz različnih gledaliških in glasbenih hiš se je združilo na odrih treh različnih dvoran pod streho enega doma, da ponudijo kulturna popotovanja v globine, širine in višave, mladi pa ob tem uživajo, se učijo, smejijo in bogatijo.
D best abonma vključuje šest kulturnih doživetij s področja gledališča, glasbe in plesa: gledališke predstave 20000 milj pod morjem Julesa Verna, Gledališče od A do Ž Ire Ratej, Igralec Barbare Hieng Samobor ter Prosto po Prešernu Maruše Kink, Simone Hamer in Mije Špiler, glasbeni performans Tesla Janeza Dovča z vodenim ogledom razstave Nikola Tesla – človek prihodnosti in glasbeno predstavo Slovenskega tolkalnega projekta (StoP) Tolkala – od blizu! Podrobneje o abonmaju pa TUKAJ

Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.