Novice

Božična Pikapolonica z božičnimi pesmimi na CD

Izšla je božična Pikapolonica z božičnimi pesmimi na CD, ki bo otrokom pričarala praznično vzdušje!

Vse novice

Aktualno

« nazaj

Posebna izdaja Nosečnost pomlad - poletje 2014 je že v prodaji!

25. maj 2014

Izšla je nova posebna izdaja revije Moj malček - Nosečnost pomlad - poletje 2014.

V reviji Nosečnost je vrsta zanimivih člankov o tednih pričakovanja, zdravju in počutju nosečnice, o pripravah na porod in porodu, pa tudi o tem, kaj prihod novega družinskega člana pomeni za partnerja in še kaj.
Reviji je priložen tudi kupon, s katerim lahko brezplačno prevzamete stekelničko BabyOno.

Revija Nosečnost s kuponom za stekleničko je že na voljo pri vašem prodajalcu časopisov in v večjih marketih na oddelku s časopisi.

Iz vsebine revije Nosečnost pomlad - poletje 2014:

Noseči ste!

Nosečnost v vročini
Poleti se zaradi vročine počutimo slabo. Kako slabo se šele počuti nosečnica, ki ji roke in noge že tako ali tako zatekajo, pa tudi poti se bolj kot sicer, težko diha, povrhu vsega pa ji je zaradi sprememb v krvnem obtoku in ožilju še bolj vroče. Za dobro počutje in zdravje nosečnice - ter posledično tudi njenega še nerojenega otroka - je zelo pomembno, da se zna nosečnica ohladiti, ko ji postane prevroče. Ali veste, kako se lahko varno ohladite?

Idealna leta za nosečnost

Zamolčane »skrivnosti«

10 sprememb v nosečnosti
V nosečnosti se ženski zgodi veliko sprememb, saj se njeno telo prilagodi novi nalogi. Nekatere spremembe minejo v nekaj tednih, druge vas bodo spremljale vseh devet mesecev, a bodo po porodu izginile. So pa tudi take, ki vas bodo predrugačile za vedno. Toda zaradi izkušnje nosečnosti boste bogatejši. Čas nosečnosti je v resnici izjemen in ne bi bilo prav, če bi ga zagrenile nezaželene, a neizogibne spremembe, kot so naraščanje teže, kožne spremembe in velik trebuh.

Hrana za nosečnico


Očka boš!


Plodovnica


Zdrava in vitalna nosečnica

Telo nosečnice

Nosečnost je edino obdobje, ko se ženska veseli, da ima velik trebuh. Žal pa trebuh ni edini del telesa, ki se v tem vznemirljivem obdobju raztegne in poveča. Največkrat so »žrtve« sprememb še prsi, boki, noge, roke in obraz. Nosečnice sicer dobro vedo, naj bo med nosečnostjo glavna skrb njihovo zdravje in zdravje še nerojenega otroka, seveda pa jih zanima, kaj nosečnost pomeni za njihovo zunanjost po porodu. Kako ji bo telo spet služilo po devetih mesecih nosečnosti?


Kalcij za nosečnico

Amniocenteza

Nosečnost v postelji

Nosečnica na počitnicah

Pravilna vadba pred porodom

Dobil boš bratca (sestrico)
Če je vaš malček mlajši od treh let, verjetno še ne bo niti dobro razumel, kaj se bo v vaši družini zgodilo. Če pa je star tri leta in več, vas čaka vrsta vprašanj. Običajnih, pa tudi nenavadnih. Otrok bo lahko vprašal, ali bo bratec ali sestrica, ali se ga da zamenjati, koliko bo star, kako mu bo ime, ali bo vedno ostal z vami, kje bo spal, ali bo že imel igrače... Pazite, da se mu ne smejite. Dobro poslušajte njegova vprašanja, ker vam to pove, kaj ga skrbi.

Priprava na povezovalno starševstvo

Folna kislina za zdravje

Prehrana: Paradižnik za nosečnice

Štiri vrste sadja za nosečnico

Kava v nosečnosti

Pripravite se na porod

Priprava na dojenje

Trije dnevi v porodnišnici

Kako rojstvo vpliva na partnerja?


Priprava na materinstvo

Numerologija: Kaj pomeni ime?

Horoskop: Kakšna mamica in očka bova?

nosecnost_pomlad_2014_468px.jpg

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.

Če ste nov uporabnik se lahko registrirate tukaj.
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.